Monday, March 3, 2014

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Dian και οι καθηγητές Γερμανικών δεν φέρουν καμία ευθύνη για την εξέλιξη

Προκήρυξη
Αρχική Η Εταιρεία Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί Πελάτες Προγράμματα Ε.Ε. ESP Tracon Eroa Ολοκληρωμένα profitclicking Προγράμματα Enll Eco-Agr Integra Potrain eCom50+ Aware Romfashion Wap 2 Ευρώπη Τώρα ή Ποτέ ProHealth Γείτονες Η Θάλασσά μας Powar Eftam eChance Εκπαίδευση eShop Βιβλία Κάρτες Παζλ Σουπλά Επικοινωνία
Με την ανεργία των νέων κάτω των 25 ετών να αγγίζει στην Ελλάδα το απίστευτο ποσοστό του 57,3 % (!) (σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, τέλος Οκτωβρίου 2013), η ανάγκη μίας άμεσης λύσης, υπό τη μορφή της δομημένης εισόδου στην αγορά εργασίας, γίνεται πιο επείγουσα profitclicking από ποτέ.
Οι τομείς profitclicking επαγγελματικής Εκπαίδευσης είναι: Metall, Mechatronic , CNC ( Μεταλλουργικά Επαγγέλματα ) Geriatric nurse ( Γηριατρικά-Νοσηλευτικά Επαγγέλματα ) Tourism and Travel ( Τουριστικά και Ταξιδιωτικά Επαγγέλματα ) Hotel and Restaurant ( Ξενοδοχειακά και Επαγγέλματα Εστίασης ) Cook ( Μαγειρική ) Drywall Builder, Mason ( Οικοδομικά επαγγέλματα ) Chemistry and Bio Technology ( Χημικός και Βιοτεχνολόγος )
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Dian και οι καθηγητές Γερμανικών δεν φέρουν καμία ευθύνη για την εξέλιξη του προγράμματος στην Γερμανία. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Dian και οι καθηγητές Γερμανικών λειτουργούν ώς ενδιάμεσο στάδιο προετοιμασίας των επιλεγμένων εκπαιδευόμενων. Οι αποφάσεις σχετικά με το πρόγραμμα, την επιλογή και την εξέλιξή του στην Γερμανία και στην Ελλάδα βαρύνουν profitclicking την EBG (ευρωπαικός εκπαιδευτικός οργανισμός στην Γερμανία) και η προσωπική πορεία του καθενός.


No comments:

Post a Comment