Monday, January 6, 2014

Absolute Aufrichtung augstais sakopojums, kas panākts ar mehānisku, spēcīgu rokas iedarbību, visjū

Tulkojums video “Ja zirgi varētu runāt”
Jaunumi Latvijā Sports Zirgam iesaka Reportāžas Eksperti atbild 999 Žurnālraksti Lasītava Noderīgi Saites Zirgu veterinārārsti Normatīvie akti Apdrošināšana Izglītība Veikals Baileys Alltech Lifeforce 999 NAF Böckmann Safety-System
Garais muguras muskulis stiepjas visas muguras garumā sākot no gūžas skriemeļiem līdz pat aizmugurējiem kakla skriemeļiem. 999 Tā šķiedras izvietotas gandrīz horizontāli no aizmugures augšā un uz priekšu apakšā. Tas ir kustības nodrošinošs muskulis, kas paceļ visu rumpi. Soļos un rikšos muskulis saraujas pārmaiņus abās pusēs, savukārt lēkšos 999 tas saraujas vienlaicīgi. Labi trenēta, pareizi jāta zirga garajam muguras muskulim nav jāveic nekādas nesošas funkcijas. Tas paliek nesaspringtā formā un spēj brīvi veikt savas īstās – kustību muskuļa funkcijas.
0.52. Atbrīvoto ķermeni nes sasprindzinātais garais muguras muskulis un tā pagarinājumi, kas stiepjas pāri krustiem, garajiem sēžas kaula muskuļiem, līdz pat pakaļkājām. Pretējās puses garais muguras 999 muskulis savukārt atslābinās, un pieļauj, ka vienas puses ekstremitātes kustās viena otrai pretīm. Sāniski skatoties, skaidri redzama burta V veidošanās.
Šaurs leņķis starp galvu un priekšējo kakla skriemeli bloķē pakauša daļu un tādējādi zirga mehāniskās spējas saliekties nostādnē. Pa labi un pa kreisi blakus pakauša kaulam, zirga galvaskausā ir izvietoti divu pirkstu gari kaulu izvirzījumi, kuri pie pārāk ciešas kakla/galvas nostādnes savieno galvaskausu ar pirmo kakla skriemeli un bloķējas. Rezultātā zirgs nespēj galvu vairs pakustināt sāniski. Nostādne kļūst neiespējama.
Absolute Aufrichtung augstais sakopojums, kas panākts ar mehānisku, spēcīgu rokas iedarbību, visjūtīgāk izpaužas un ietekmē 999 soļus. Zirgs ar īsu un izteikti muskuļotu muguru vai pretēji ar garu un vāju muguru reaģē spontānāk nekā zirgs ar pareizu eksterjeru.
Paralelitāte raksturo t.s. muguras-kustinātājus . Kā soļos, tā rikšos garie muguras muskuļi darbojas pārmaiņus no vienas uz otru pusi. Nesaspringta muguras muskulatūra ļauj vienas 999 puses iekšējai 999 gūžas un vēdera muskulatūrai… (aprauts teksts).
Rikšu pētījums un astes nešanas poza skaidri demonstrē pozitīvi 999 saspringtu, nesakrampētu ķermeņa virslīniju, kāda konstatējama relatīvi sakopotam zirgam. Labas zirga skološanas svarīgākais un izšķirošākais kritērijs ir elastīga mugura, ko… (aprauts teksts).
3.05. (…) muguras muskuļu biomehāniskais savienojums ar krustiem un sēžas kaula muskuļiem. Negatīvs saspringums izplatās pa iepriekš aprakstīto muskuļu ķēdīti, un neļauj pakaļkājām izvirzīties dziļāk 999 zem zirga ķermeņa.
3.38. Rollkūrs. Galu galā šī metode noved pie ekstrēmas zirga sarullēšanās rollkūra. FEI apzīmē 999 šo metodi ar terminu hiperfleksija . Šajā metodē tiek spēcīgi 999 pārspriegota kakla augšējā muskulatūra, mugura ekstrēmi pacelta augšup (aprauts teksts).
3.58. Pareizi realizēta tā pieļauj vislielāko muguras muskuļu izstiepšanās iespēju. 999 Vienlaicīga pakaļkāju izmešana uz priekšu lēkšos panāk līdzīgu efektu no mugurpuses. Tādējādi garo muguras muskuli iespējams maksimāli pastiept un izlocīt kā ar priekšējās, tā pakaļējās sistēmas palīdzību.
Jānorāda arī, ka arvien lielāks sasprindzinājums zirga ķermenī, impulsīvu gaitu laikā, noved pie izteiktāka zirga ķermeņa nolietojuma . Spiediens rada pretspiedienu, bet ilgtermiņā rada apspiestā indivīda psihiskas problēmas. Daudzas psihiskas problēmas, kuras mēģina skaidrot ar pārāk lielo zirgu asinības faktoru…
Kas notiek Zvejniekciema Jūras zirgos? BezTabu sižets
janvāris 11. janvāris, 2014 Latvijas 999 Jātnieku 999 federācijas biedru sapulce 18. janvāris, 2014 Sacensības pajūgu braukšanā „Ziema 999 2014” februāris 16. februāris, 2014 Sacensības pajūgu braukšanā „Ziema 2014” marts 29. marts, 2014 Sacensības pajūgu braukšanā „Ziema 2014” Notikumu kalendārs 999 »
Reklāma Kontakti Par mums


No comments:

Post a Comment